Vanliga funderingar

 

Tavla Porträttfotografering Stockholm

Du är inte van vid att stå framför kameran

Få av mina kunder är vana vid att stå framför kameran. Det är mitt ansvar att hjälpa dig att bli så avslappnad som möjligt, att se till att du har roligt under fotograferingen och att placera dig så att bilderna blir så vackra som möjligt.

 

Du är orolig för att det ska bli dåligt väder under din fotografering

Självklart bokar vi om fotograferingen om det skulle bli riktigt dåligt väder. Men det är faktiskt bättre om det är mulet än om det är strålande solsken, så oroa dig inte för lite moln!

 

Du vet inte vad du ska ha på dig

Ingen fara! Jag hjälper alltid till med rådgivning och styling och vet vad som kommer att passa för just din fotografering.

 

Du vet inte var du vill bli fotograferad

Oroa dig inte, jag har många spännande idéer och förslag för att platsen ska passa just dig. Eftersom jag älskar att fotografera utomhus och att resa så har jag många förslag på lager.

 

Du är orolig för att digitala bilder ska försvinna

Detta har jag full förståelse för, vilket är anledningen till att jag dels erbjuder fysiska fotoprodukter men också sparar dina bilder digitalt i flera år. Under den tiden har du även möjlighet att boka in nya beställningsmöten om du kommer fram till att du vill köpa fler fotoprodukter, eller varför inte presenter till dina nära och kära?

 

Du vet inte vilka fotoprodukter som passar dig

Detta är något som vi tillsammans tar reda på under konsultationen baserat på dina intressen och hur ditt hem ser ut. Du får självklart se fysiska exempel på de fotoprodukter som erbjuds, och får råd om hur du tar hand om produkterna på bästa sätt. Jag har lagt ner mycket tid på att lära mig allt möjligt om olika fotoprodukter, så att du ska få den bästa servicen.

 

Du älskar dina beställda fotoprodukter så mycket att du skulle vilja framkalla dina egna bilder genom mig, är det möjligt?

Absolut! Vi bokar in ett beställningsmöte då jag kontrollerar storleken på dina bilder för att se i vilken storlek som kvalitén är som bäst, och ger råd kring vilka storlekar som är lämpliga att framkalla bilderna i. Produkterna levereras sedan som vanligt först till mig för kontroll innan du får dem.

 

Vill du läsa om intergritetspolicyn så kan du göra det här!

 

Är du redo att boka din konsultation? Skicka ett meddelande till charlotte@clundqvist.com eller fyll i kontaktformuläret nedan så ser jag fram emot att diskutera en fotografering som skulle passa just dig!

 


 

Om Charlotte      Kontakt      Produkter

 


 

”Charlotte är en riktigt härlig tjej med stor passion för fotografering och att fånga dom där perfekta ögonblicken. Hon har lätt till skratt vilket gör fotograferingen underhållande och rolig. Bilderna blir jättevackra!” – Johanna

 

”Underbar fotograf! Man drivs med hennes glädje och entusiasm, rekommenderas varmt!” – Diana


Tavla Vardagsrum Porträttfotografering i Stockholm1Tavla Sovrum PorträttfotograferingTavla Porträttfotografering Stockholm2Tavla Porträttfotografering i Stockholm3Tavla Lovisa&Emil