Om Charlotte

 

Charlotte.Porträttbild1

 

Jag tror att fotografier är något av det mest värdefulla som du kan äga. Fotografier kan ta dig tillbaka till känslor, tidpunkter och upplevelser på ett sätt som inget annat objekt kan göra. Genom fotografier kan du nå minnen som annars hade fallit i glömska. När jag växte upp hade mina föräldrar bilder på mig och mina syskon på väggarna som fick oss att känna oss älskade och speciella. Och vi hade mängder med fotoalbum och videofilmer, och de brukade säga att om det skulle börja brinna i huset så var fotoalbumen och videofilmerna det första som de skulle försöka rädda.

Jag är väldigt glad över att jag har vuxit upp i en tillvaro där fotografier är en viktig del och tror att det är en av anledningarna till att jag älskar att skapa bilder och fånga minnen i vuxen ålder. Mina kunder brukar säga att det märks att jag älskar mitt jobb, och det stämmer verkligen!

 

 

IMG_04077

 

När jag inte jobbar försöker jag att resa och se så mycket som möjligt av vår planet. Att upptäcka nya platser är alltid lika spännande! Jag håller just nu på med ett bokprojekt med porträtt som har tagit mig runt i världen, och en av de häftigaste platserna var vid en glaciär på Island där jag (som en del av fotoprojektet) mitt i natten sprang ut i klänning, barfota, i kraftig vind. Det var 0 grader i luften. Och det är något av det häftigaste jag har gjort!

 

Charlotte_Lundqvist_Photography_IcelandPortrait

 

Men nog om mig, skicka gärna ett meddelande till charlotte@clundqvist.com om du är intresserad av en egen fotografering, eller använd kontaktformuläret nedan.

Jag ser fram emot att höra av dig så att vi tillsammans kan skräddarsy din portättfotografering!

 


 

”Charlotte är en proffessionell fotograf med många fina idéer och som lyssnar på och lär känna kunden. Rekommenderar varmt!”  – Emma

 

”Charlotte is one of my favourite photographers! She’s creative, positive, attentive and always ready to help when you run out of poses, transforming a photoshoot into a fun and exciting experience. I have never met such a devoted professional, she’s very passionate about her work and cares a lot about its quality. I especially love her pictures outdoors – they are breathtaking! She’s great at seeing nature’s beauty and catching the right moment. Highly recommend!” – Elisabeth

 


 

Kontakt     Vanliga funderingar

 


 

Galleri – Porträtt      Galleri – Parporträtt       Galleri – Sagoporträtt

 


 

Integritetspolicy