Upplevelsen av en boudoirfotografering

DSC_2339r

 

Tycker du om att stärka ditt självförtroende och göra nya saker som är spännande? Skulle du vilja bli påmind om hur vacker du är? Har du någonsin funderat på att göra en boudoirfotografering?

 

DSC_2208rbw

 

En boudoirfotografering skräddarsys efter vad du själv är bekväm med och vilka typer av fotografier du vill ha. Vissa vill ha bilderna i privat förvar i album eller porträttboxar, andra ser gärna bilderna inramade i exempelvis sovrummet. Genom att vi innan fotograferingen träffas över en fika så lär vi känna varandra bättre – och kan se till att du får precis den fantastiska upplevelsen som en boudoirfotografering ska vara.

Lovisa valde att göra en egen boudoirfotografering. Detta är några av de vackra fotografierna som vi skapade tillsammans.

 

 

DSC_2308rrbww

 

”En fotografering med Charlotte är en minnesvärd upplevelse! Med stor entusiasm, proffesion och glädje ger hon kunden ett personligt bemötande och håller hög kvalitet på resultatet! Jag kan varmt rekommendera henne!” – Lovisa

Skicka gärna ett meddelande till charlotte@clundqvist.com om du skulle vilja göra en egen boudoirfotografering, eller skriv i kontaktformuläret här. Jag ser verkligen fram emot att skräddarsy din boudoirfotografering!

 

DSC_2324rbw

The Experience of a Boudoir Photo Session

Would you like to gain confidence and try new, exciting things? Would you like to be reminded of how beautiful you are? Have you ever thought about doing a boudoir session?

A boudoir session is designed to fit your wants and needs. Some like to have their boudoir portraits stored in albums or portraits boxes, others love to see them framed on their bedroom walls, for example. By meeting before the boudoir session over coffee we will get to know each other better – and make sure you get exactly the amazing experience that a boudoir session is supposed to be.

Lovisa decided to do a boudoir session. These are some of the beautiful portraits we created together.

 

DSC_2342rbw

 

”A photo session with Charlotte is a memorable experience! With a lot of enthusiasm, professionalism and happiness she gives her clients a personalized service and the results are truly of high quality! My warmest recommendation!” – Lovisa

 

DSC_2420rbw

 

If you’d like to do a session like this for yourself please send me a message to charlotte@clundqvist.com or through the contact form here.

I can’t wait to create the boudoir session of your dreams!

 

DSC_2362rbw

 

 

 

 

14 reaktioner till “Upplevelsen av en boudoirfotografering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s