Elisabeth & Davids Porträttfotografering

En vacker oktoberdag åkte jag, Elisabeth och David till den perfekta platsen för parporträtt. Vi valde en skog i norra Stockholm som hade flera fina områden för vår fotografering. Först tog vi några bilder inne i skogen bland alla lövträd, sedan på en klippa ovanför vattnet och vi avslutade fotograferingen nere vid sjön. Precis när vi skulle börja packa ihop fick vi se en av de mest fantastiska solnedgångarna vi någonsin hade sett, och hela sjön var så stilla att den blev som en stor spegel. Det blev en perfekt avslutning på dagen med romantiska siluettbilder!

Om du är intresserad av en egen porträttfotografering får du gärna skicka ett mejl till charlotte@clundqvist.com eller via mitt kontaktformulär. Jag ser fram emot att designa en porträttfotografering som passar just dig!

 

 

 

Elisabeth and David’s photo session in Stockholm

This beautiful couple had an outdoor photo session in Stockholm and we picked a forest as our location. Elisabeth and David were so sweet and the portraits turned out beautiful. We started taking photos in the middle of the forest, among the many big trees surrounding us, then we went to a cliff with a stunning view over the lake. The session ended at the bottom of the cliff and when we were about to wrap it up we got the most amazing sunset and the entire lake became a mirror. This made for some really beautiful sunset silhouette portraits!

If you’d like to have a session like this of your own send me an e-mail to charlotte@clundqvist.com or through my contact form. I look forward to create a photo session just for you!

Tavla Vardagsrum Porträttfotografering Stockholm1Tavla Porträttfotografering i Stockholm3Tavla Sovrum Porträttfotografering

14 reaktioner till “Elisabeth & Davids Porträttfotografering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s