Fine Art Prints

Förutom tavlor, lyxiga italienska fotoalbum och fotoboxar erbjuder jag även fine art-fotografier, och jag är förälskad i dem! Kvalitén är underbar och finns möjlig att beställa i tre olika material – matt, glansig och papper. Kika gärna på videon för att se mer!

 

The Fine Art Prints – Charlotte Lundqvist Photography

 

Among wall art, luxurious handmade Italian albums and portrait boxes I also offer beautiful fine art prints, and I’m in love with them! The quality is amazing and available in three different finishes – paper finish, matte finish and glossy finish. Here’s a short video to show you:

 

12 reaktioner till “Fine Art Prints

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s