The Italian Portrait Box

Den italienska porträttboxen! Detta är ett fantastiskt sätt att spara sina fotografier och ett lyxigt alternativ till det italienska fotoalbumet. Fotografierna kan lätt tas fram ur boxen och visas upp genom att använda exempelvis ett stativ eller ramas in individuellt. På så vis kan fotografierna bytas ut och man tröttnar aldrig på variationsmöjligheterna! Den finns tillgänglig i flera olika färger med möjligheter för olika antal fotografier.

The Italian Portrait Box – Charlotte Lundqvist Photography

 

This is the Italian Portrait Box! It’s an amazing way to keep your photographs and a luxurious alternative to the Italian Photo Album. The photographs are easily retrieved to be displayed on an easel or even framed individually. In this way the photographs can be switched whenever you want and you will never grow tired of the possibilities! It’s available in many different colors and with different number of prints. This is just a beautiful way to keep your photographs!

4 reaktioner till “The Italian Portrait Box

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s