14 saker du inte visste om mig (förrän nu!)

 • Jag får adrenalinkickar av att göra utmanande fotograferingar

Som den gången jag var på Kreta och vågorna smällde upp framför mig så jag totalt tappade sikten, barfota på vassa klippor. Eller när jag var på Island och fotograferade mitt i natten. De tillfällen jag har blivit vettskrämd av alligatorer i Florida finns också med på listan.

 

 • Jag började fotografera när jag var runt 10 år och fick min första kamera av pappa (med 24-bildersrulle, tänk vad tekniken har utvecklats!)

 

 • Jag har flugit små flygplan (i Kalifornien och Florida)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Efter en flygtur i Florida

 

 • På kvällarna brukar jag titta på roliga memes med djur, speciellt om jag haft en mindre bra dag för att avsluta kvällen med skratt

 

 • Jag älskar djur och vill adoptera många i framtiden

 

 • Psykologi fascinerar mig och jag tar en kandidatexamen i psykologi våren 2019

 

 • Jag jobbade på Skansen en gång i tiden

 

 • Jag älskar att pyssla, oavsett om det handlar om att designa egna diadem, måla tavlor eller dekorera inför event

  Porträtt.R_9381.jpg
  Egendesignad håraccessoar

 

 

 • Jag håller på och skriver en bok om min väg genom depression

Boken kommer att innehålla både egna bilder och text om hur jag tog mig igenom min depression och ångest. Bilderna är självporträtt eller tagna med hjälp av människor i min närhet, och de illustrerar min upplevelse av den perioden i mitt liv. Projektet har tagit mig till olika platser i världen som Island, USA, Grekland och flera platser i Sverige.

Alone in the darkness
Fotografering på Island till min bok

 

 

 • Jag sjunger och dansar och uppträdde för skolan vid flera tillfällen när jag gick på gymnasiet

 

 • Att vara ute i skogen tycker jag är något av det bästa som finns

 

 • Jag fann mitt livs kärlek när jag var 19 år och nu har vi varit tillsammans i över 7 år

 

 • Jag bryr mig genuint om andra människor och tycker att det är en fantastisk känsla att få se andra bli glada eller rörda av bilder som jag har tagit

 

 • Jag har så många drömmar att jag inte vet hur jag ska hinna med alla i livet

Jag vill se hela världen, fotografera elopements på alla möjliga vackra platser med fantastiska människor, jag vill skriva många böcker, starta fler företag, få människor att se deras unikhet så som jag ser dem genom min kamera, hjälpa så många som möjligt och sprida glädje och inspiration, aldrig sluta drömma och helst av allt göra så mycket som möjligt med mina nära och kära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s